Doft och smak

Trollabo fudge

| 2 kommentarer

Här kommer ett tips på en väldigt lyxig fudge! Du behöver knappt tugga på dem! Så färsk och god så att den smälter i din mun! Givet köp om ni gillar sötsaker! Sagolik! Jag köpte min sjyssta ”hatt” ask på DUÅ i Umeå. Trollabo fudge säljs av utvalda butiker och kommer i smakerna.Vanilj, saffran & vit choklad, lingon &  choklad, kaffe, ingefära, Irish coffe, havtorn, choklad & smörkola, choklad och i Baileys form!

IMGP0484

Trollabo fudge kokas i Hudena, strax utanför Herrljunga och kokas av ett familjeföretag. Familjen driver även Trollabo kvarn. En konferansanläggning &  resturang. De använder bara naturliga råvaror och deras fudge är helt utan färgämnen, emulgeringsmedel eller stabiliseringsmedel.

IMGP0503

Samt att den kokas på enbart svenska råvaror! Jag säger! Givet köp!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.