Doft och smak

Falafel från Bjurholm

| Inga kommentarer

”Orkar” inte ens göra egen falafel när de finns så här bra tillverkad falafel nästgårds! Inköpta på Smakfestivalen som gick av stapeln i Umeå och där de hade mässpris på dem. Nästan glömt bort att jag hade dem liggandes i mor och fars frys! Jo min lilla frys är verkligen knökfull och så fort jag ätit upp något ur den så fyller jag direkt på med något nytt! Känns det igen matbloggare?

IMGP2839

Den här falafeln tillverkas av Orient falafel i lilla Bjurholm. Tommy Linder och Said Razaghi är grundarna till företaget som tillsammans med 3 anställda håller igång produktionen.
Än så länge säljer de till grossister, pizzerior etc men jag hoppas verkligen någon butik vill ta in dem i sitt sortiment för så bra är de! Har ni chans så testa falafel ifrån Orient-falafel gör det för ni kommer inte bli besvikna!

IMGP2841

Jag serverade min falafel i sk Libabröd. Super bra och tunt Libanesiskt ”pita”bröd bakat av Orientbröd som man lätt rullar ihop och fyller med godsaker tex falafel och annat grönt! Imorgon bjuder jag mor och far på lunch!

IMGP2843

Ni hittar info om Bjurholms falafeln på Orientfalafel 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.