Doft och smak

Do It Yourself – spraya bestick!

| Inga kommentarer

Det gäller att va smart som matbloggare, annars blir det kostsamt som bara den om man vill hänga med i trender! Nu blir det till att va smart och försöka sig på lite DIY, alltså do it yourself! Måla egna bakgrunder och leta lite billigt porslin, ja ja sakta i backarna! Ni kommer inte få se käk på blommiga tallrikar. De puttignuttiga det får andra sköta! Men lite lull vill jag allt ha med på mina bilder, de gör bilderna mer levande och inte så sterila!

IMGP1782

Hej billiga bestick ifrån kommunens återvinnings central! De kostade mig två kronor! Istället för flera hundralappar. Så 2 kronor och en sprayburk med matt svartfärg för ca 80 kronor och vi är där! Hippt! Billigt! Smart! Snyggt! Dock de enda som är smolk i bägaren och det är att man inte kan äta med dem! Men att fotografera dem funkar utmärkt!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.