Doft och smak

Oster Versa

| 2 kommentarer

Det anlände ett väldigt trevligt paket för ett tag sedan! Skulle bloggat tidigare men varit lite krasslig och inte särskilt alert. Ni som följer mig på Instagram har nog sett att jag ”Instagramma” bilder på den eller färdig mat som jag gjort med Ostern. Fick som sagt chansen att utvärdera en ny köksblender som ska in på Svenska marknaden! Klart man är på!

IMGP2744

OsterVersa ett märke välkänt i USA. Själv har jag aldrig hört talat om det! Oster är iallafall  i USA förknippade med kvalitet, lång livslängd och högt värde. Faktum är att flera av de första apparaterna från 1946 håller än idag. Sedan bara ett par veckor tillbaka finns dessa blenders nu även på den svenska marknaden. Modellen Oster Versa jag fått testa är deras den största och starkaste!

Fakta

7 års garanti
Metall mot metall i drevpartiet från motor till knivar
Motorstyrka på hela 1400 Watt som får mixerns sex knivar som rotera upp till 400 km/h
Stor kanna i BPA-fri, smak- och smutsavstötande kanna av Tritan™
Tätslutande lock med påfyllningsdel samt stav att pressa med ifall de behövs!

IMGP2780

IMGP2468
Mitt första intryck: Den är stor! Den har en kraftig motor! Den lever om en hel del! Den är mycket lätt att diska och den gör jobbet den ska!
På motorbasen finns en ratt för stegbar hastighet eller så väljer du något av de tre förinställda programmen som finns. Smoothie – soppa eller pure samt en pulsknapp!

IMGP2774

Har nu testat och göra smooties – de blev toppen! Testade och mixade en hummus! Den blev fantastiskt slät! Soppor, ja jag har nog aldrig ätit så släta soppor tidigare. Se även Flowerpower soup som mixades i Osterkannan. Lite kul när man väljer program så kör den igång och mixar som bara den, går upp i varv och smart som den är så går den ner i varv bara för att låta ingredienserna du stoppat ned i kannan ska få sjunka tillbaks innan den går på igen på max…vilket resulterar i väldigt krämig soppa!

IMGP2772

Vi kommer bli bra kompisar jag och Oster. Enda nackdelen är att kannan är av plast och törs man verkligen krossa is i den? Annars verkar de här va en blender med motor på steroider å köksproffs-snygg är den ju oxå! Min ska få stå framme och synas för den är riktigt snygg! Generalagent för Oster i Sverige är Acreto

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.