Doft och smak

Årsmust ifrån Apotekarnes 2015

| 1 kommentar

Se till att köpa hem lite julmust för böfelen. Julens drycker behöver inte innehålla alkohol! Iallafall tycker jag inte det! Festa och dricka kan man göra andra dagar! Så köp hem lite olika sorters julmust ifrån olika tillverkare!

Fick faktiskt en gåva hemskickad ifrån Carlsberg och den tackar vi för! Fantastiskt svår flaska att fotografera, blev både blänk här och där.
Nöjd med min bild? Svar nej, men hursom kommer de nu ett microblogginlägg!

IMGP0254

Apotekarnes årsmust utkommer 1 gång varje år med start 2014 och innehåller varje gång 1 ny smak-ingrediens som är hemlig och som byts ut varje år. Den ska ge musten en ny karaktär. Iallafall är det tänkt så! Apotekarnes har producerat julmust ända sedan tidigt 1900 tal och är en dryck som fortsätter att slå försäljningsrekord år för år. Heja heja heja heja! Spöa CocaCola, till jul dricker vi alla must!

Tänker inte avslöja den hemliga ingrediensen för er, köp er en flaska eller två och smaka och se om ni känner igen årets smak!

Jag som älskar must tog faktiskt inte igen smaken iår men mina gäster knäckte det på en gång! Å för oss som inte kan ta igen vilken ingrediens det rör sig om så kan man fuska genom att dra bort en etikett ifrån baksidan på flaskan.

Musten kommer med riktigt kork och känns lite lyxigt att öppna, som en flaska bubbel. Musten är söt och god. Smakar must med en liten ack för lite tvist! Å jag tycker bubblorna försvann rasande fort ur glaset och de är ju mindre kul!

Men nog är det gott med must!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.