Doft och smak

Smakbox – en ”Glossybox” för foodies!

| Inga kommentarer

Varit på resande fot och ni som följer mig på Instagram och Facebook samt Twitter vet vad jag pysslat med! Så plinga det till en kväll i mobilen på hotell rummet. Du kan hämta ditt paket ifrån Smakbox! Sett i mitt Instagram flöde att folk hämta ut sitt paket och varit smått imponerade! Kan ju säga att de trissa upp mina förväntningar rejält! Har fått äran att få testa en Smakbox och utvärdera! Varorna i boxen denna månad är värda 454 kronor och du prenumererar på den för  endast 189 kronor och boxen kommer att komma till ditt postombud varannan månad. Men vänt nu! Om du uppger koden DOFTOCHSMAK i kassan så erhåller ni 15% rabatt på er första Smakbox! Så ni betalar inte ens 189 kronor! Om ni är snabb på att teckna er så finns det chans att ni hinner få samma låda som jag fått levererat annars kommer nästa låda i Juni!

IMGP3475

Hämtade ut min Smakbox rätt omgående för att stilla nyfikenheten! Oj vilket stort paket! Å vad tungt det va! Spännande! Så nyfiken så jag inte ens plåtade utsidan! Jag ville bara slita upp paketet å se varorna! Så nyfiken va jag!

DSC_0323

Öppnade paketet mitt och det va fullspäckat må jag säga! Vad sägs om chips, alkoholfri öl, ingefärapulver och glutenfritt hårdbröd med chia och vallmofrö, buljong och soda ifrån Apotekarnes en Pink Lemonade med mindre socker!

 

Raddar inte upp alla produkter, men de va många. Med följer även rabattkuponger och lite tips på vad ni kan laga till med produkterna som finns med i lådan.

IMGP3487

Många av varorna är ekologiska och tilltalande. Å är ni en familj så lär nog alla familjemedlemmar paxa vissa varor!

IMGP3489

Kommer lådorna hålla den här stilen framöver så är jag en given kund! Snacka om Glossybox för foodies! Å 189 kronor är ju apbilligt med tanke på vad som var med i lådan dennagång! Skynda fynda!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.