Doft och smak

Santa Maria Sydney Style Burgers kit

| Inga kommentarer

Fick häromveckan en trevlig tygväska fylld med SantaMarias nya fastfood serie av produkter. Knepet de kör med är att du plockar deras kryddor och låt oss säga 15 minuter så har du en sjysst måltid. Jag har testat dem alla och föll med för deras Sydneypepperburger spice mix, deras picklingskrydda och chipotlesåsen va okej, men de finns godare.

IMGP0531-01

Picklingskryddan har jag redan köpt flera gånger och den är as smidig att använda och likaså är kryddmixen för hamburgarsmeten toppen tycker jag. Bra smaker! Perfekt att rafsa åt sig i butiken om man har bråttomt å visst är genvägar rätt skönt ibland! Tummen upp för hamburgerkittet alltså!

IMGP0530-01

Lagom storlek på chipotle dressingflaskan , för hur många konstiga flaskor har ni inte ståendes i er kyl som ni bara använt några gånger? Som sagt lagom size på flarran, den här gör man av med på några gånger. Jag kan lova er att jag har rätt många flaskor i mitt kylskåp! Aha to do, rensa ur kylskåpet Matias!

IMGP0529-02

Så här sjyssta å fina blev mina SantaMaria burgare! Alla kan nu göra goda burgare!

 

IMGP0561-01 IMGP0563-01

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.