Doft och smak

Anthon Berg marzipan likör

| Inga kommentarer

Är ni som jag? Att ni älskar marsipanbröd, ni vet de där med lila folie ifrån Anthon Berg? I love marsipanbröd! Å nu har de släppt Anthon Berg marsipanlikör! Inte helt olikt Baileys, fast denna är godare ja så sa en kompis till mig. Å såklart måste man ju gilla mandelmassa! Mumsig gräddlikör som det säkert går att göra trevliga White Russian liknande drinkar på!

Smak ja som de själva skriver på sin hemsida Viva Wine & Spirits Group, en balanserad sötma och diskret ton av marsipan och med toner av mörk choklad, Jamaicansk rom och grädde.  Kan inte beskriva den bättre än så!

Smakade lite på den redan förra året på Martin Servera mässan och försökte beställa hem en flaska då, men de delade tyvärr inte på paket då, utan den såldes bara om 6 flaskor. Så jag avstod! Men nu kan ni beställa er en egen flaska på Systembolaget och den har beställningsnummer 82070 kostar 189 kronor.

Jag tänker mig denna med god hemvevad vaniljglass med äkta vaniljstång å med riven mandelmassa och chokladrippel samt dressa efterätten med just lite Anthon Bergs likör! Å såklart neat med liten isbit bredavid espresson!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.