Doft och smak

Tonfiskröra

| Inga kommentarer

För många år sedan så lagade jag ett recept ur tidningen Cafe. Jag har tyvärr inte receptet kvar och jag har tom mailat till redaktörn som gått igenom en bunt tidningar, utan att finna det! Kan de va ifrån en annan tidning? Hursom här kommer det ett på höften recept! Röran är god på rostade mackor, i en baugette eller varför inte som topping till bakpotatis

Du behöver: 

1 burk creme fraiche + gärna tjock youghurt, nån halv dl.
1 gul lök, finhackad
1 röd paprika, hackad
1 – 2 msk eller mer av mango chutney
2 msk sötstark senap
1 burk väl avrunnen tonfisk, krama ur den ju torrar destå bättre
salt
svartpeppar

Svårare än så va de inte, röran är enligt vad jag kommer ihåg rätt lik den jag eftersökte, så nu är det detta höftnings recept jag kör på! Smaka av allt eftersom du rör ihop den!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.