Doft och smak

En superlyxig köpes marmelad

| Inga kommentarer

Ja en superlyxig marmelad eller som de står på burken. Sylt! Hursom denna härlighet kommer från Äkta Sylt  Så de kanske är sylt då ändå? Jag hade den på mina rostemackor imorse som marmelad och de funkade förträffligt. Ville bara äta fler. Just burken jag köpte är smaksatt med chili, saffran, päron och morötter och den är kokt av Yvonne.  Det är ett företag som har syltare runt om i Sverige och bakom varje burk med Äkta Sylt finns en syltare med sitt hantverk. Det skapar en rikedom som gör varje sylt unik. En passion för hantverket som lätt ger energin och glädjen att sylta. Lär känna din syltare, läs på din favoritburk. Så här står de om Yvonne Björ ”Jag älskar att måla med smaker. Med råvaror från Siljansbygden utför jag mitt hantverk. Jag fascineras ständigt av glädjen och rikedomen i att upptäcka en oväntad smakbrytning eller en ny nyans. Smaksinnet är min läromästare.”

Å nu kom jag på en sak! Digestivekex, ostskiva och den här sylten/marmeladen toppad överst. De borde bli magiskt!
Köpte min burk på Designbutiken i Umeå och fick pynta 99 kronor för den. Man kan även dra en sylt prenumeration, mer om de finner ni  här! Jag kommer ev dra en prenumeration. Perfekt som gå bort present, för de här är långt bort ifrån vad du hittar på ICA eller Konsum!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.