Doft och smak

Per Morbergs BBQ såser

| 2 kommentarer

Per Morberg vilar minsan inte! Han släpper nu lagomt till grillpremiärer både öl och grillsåser & glaze(r) samt grilloljor. Köpte på mig 2 grillsåser, grilloljorna skippar jag! 32 spänn styck är vad du får betala för såserna i glas. På min butik hade de grillsåserna i knubbiga småflaskor i glas, medans grillmarinaden verkar komma i plastflaska. SupremeWine är leverantör av bbq produkterna från Per Morberg.

ALLT NI GÖR, KAN JAG GÖRA BÄTTRE –

Den slogan borde kunna reta gallfeber på många personer i Sverige. Såserna beskrivs som en modern BBQ sauce med inslag av sötma, lite rökighet och mild chili. Ska passa till alla typer av kött, fågel, fisk och skaldjur! Hmmm låt se då Per!

Har ju smakat både Rufus Teauge bbq sauce (de jag tycker allra bäst om) Stubbs och Texas Longhorns rökiga bbq-saucer. Så upp till bevis!

Sweet Smokey den va söt & god å lite rökig precis som jag vill att en grillsås ska smaka! Inte långt ifrån de söta rökiga bbq-såserna som jag gillar, de som kommer ifrån USA. Testade den till ryggbiff nu i helgen och kan tänka mig den passar bra till allt nötkött. Kommer lätt köpas igen! Kan även penslas på mot slutet av grillningen står det på förpackningen samt att den är lika god varm som kall vid servering. Jag avnjuter nog mina grillsåser kalla!

Jag tror den kan funka fint att pensla på mot slutet på grillningen på tex ribs, de ska jag testa. De köper jag! Men till skaldjur njae!

Original grillsåsen va trist! Den smakar väldigt mycket tomat och vinäger och ättika, som en konstig ettrig ketchup. Den tyckte jag inte alls om! Skarp å vass! Så den kommer inte över tröskeln hos mig någe mer! Glazen vore skoj att testa och ska testas när jag hittar åt dem!

Båda såserna produceras i Sverige.

Övriga BBQ produkter är:

Glaze – Sweet Hot Tiger
Glaze – Caribbean Mango
Grillolja – Allround
Grillolja – Vitlök

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.