Doft och smak

Äta syrsor? Småkex ifrån EAT:EM

| Inga kommentarer

Jag har på den senaste månaden kontaktat två företag som håller på med crics! Syrsor i maten. Ena företaget tillhandahåller syrsmjöl och det andra företaget Eat:Em lagar/bakar på på syrsmjölet. Just i detta blogg inlägg så fokuserar jag på den färdiga produkten ifrån Eat:Em. Bakningen med syrsmjölet återkommer jag till i ett annat blogginlägg. Har ni möjlighet att testa gör det! Kom igen!

IMGP9189 border

Fick mig till sänt två små påsar med kex ifrån företaget EAT:EM. Ena påsen kex var med påstruken choklad och smaksatt med flingsalt och den andra smaksatt med kokos (ej provad än). Nu är vi 4 personer som smakat på kexet med choklad och flingsalt och hey! Ingen tyckte kexen va det minsta äckliga. Jag själv hade efterlyst en lite tjockare på-penslad chokladyta, kexet tenderar att bli lite torrt. Å en person i smakgänget trodde de skulle fungera utmärk med ost och lite marmelad ovanpå. Måste prövas! Kul produkt att ha prövat, men ingen produkt jag kommer att rusa och leta efter mer. Tror jag…jag är inte riktigt hooked. Men absolut inget äckel över kexen alls. Känns nyttiga lite som om du skulle käka dinkelkex rakt upp och ner.
IMGP9273

Hälsofördelarna är dock grymma! Vad sägs om! Mer järn än spenat, mer vitamin b12 än lax. Innehåller mycket kalium och magnesium å de på ett mer balanserat sätt än mjölk. Fakta saxat ur flyern som följde med i mitt paket ifrån företaget Eat:Em

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.