Doft och smak

Edgårdens leverpastej

| Inga kommentarer

Älsk på leverpastej och på pate!

Köpte Edgårdens leverpastej på Bondens marknad redan år 2016, just i samma veva som de vann pris för sin pastej på Eldrimner, när de gick av stapeln här i Umeå. De erhöll guld! Eldrimner -enkelt beskrivet en chans för små producenter att få sina produkter bedömda av ett gäng domare och få använda Eldrimners logotyp vid försäljning.  Jo jag var där på eventet och täckte det via bloggen min. Jag var nog den enda matbloggaren på plats och som tilläts va på plats. Det kan ni läsa om här. Två trevlig dagar!

Åter till pastejen! Mild och krämig, fin färg, smaksatt med havssalt och den är bredbar. Lätt att ta mycket å det är ingen nackdel. Du kan köpa dig själv en burk på DUÅ i Umeå eller via deras tjänst Grisbilen och den kostar 50 kronor och den är värd varenda peng!

Har nog aldrig ätit en godare lenare pastej.  Så här beskrev Eldrimners jury pastejen! ”En klassisk underbar pastej gjord på få ingredienser med härliga kryddiga smaker. Konsisten är len och smältande god. Juryns absoluta favorit.”

Jag – Matias säger: löp å köp!

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.