Doft och smak

Tabasco popcorn

| 1 kommentar

Vilken grej tänkte jag Tabasco popcorn köpte dem på Hemmakväll, Umeå. Både regular och en lite mildare ja ni vet den gröna Tabscon som finns! Ja så tänkte jag! Tabascos logga lurade mig att köpa bägge påsarna! Popcornen görs inte av Tabasco, utan är licencierad till ett Nederländsk företag som heter Jimmy*s

Kort recension om bägge påsarna som jag köpte för typ 39 kronor påsen! Värt det? Så här i efterhand! Njae!

The red bag – Sweet Chili BBQ

Söta, för söta! Vart är Tabasco stinget? Läser innehållet och 1,3 % Tabasco, sist i innehålls deklarationen. Hmm inte bra! Tänk kalaspuff känsla så är ni nära! Går bort!

The Green bag – Sweet Chili Cheese

Samma kalaspuff känsla, samma ynkliga smaksättning med Tabascon. Smakar knappt Tabasco! Skulle inte ha gissat på att de va smaksatta med just Tabsco. Visst känner man en minimal hetta, men löjligt lite. Å den gröna påsen smakar i allafall bättre än den röda påsen. Tror de beror på ostsmaken. Själva popcornen i sig är bra poppade, men de skulle vågat mer! De skulle skippat sweet chili historien och bara kört på Tabasco och salt som smaksättning. För de här påsarna köper jag inte igen. Klart besviken!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.