Doft och smak

OLW bönbollar med Ranch smak

| Inga kommentarer

 

Detta inlägg är inte sponsrat på något sätt av OLW, jag har köpt påsen för mina egna stålar! Så nu va de avklarat! Tänker banne mig skydda mig och va noga om de är samarbete eller gåva eller inköpt av mig själv. Går ju troll i allt numer. Säkert nån som känner kli att att anmäla en, bara för att anmäla, ja lite så känns det i dagens Sverige. Jante!

FUCK JANTE! 

Det bästa som hänt snax världen på länge! OLW:s bönbollar med Ranch smak! Små krispiga bollar framställda av bönor och kryddade med OLW:s signature Ranchkrydda! De skriver att de smaksatt bollarna med de bästa som finns att hitta på gården!? När jag tänker OLW så tänker jag mer storskalig snaxfabrik men men.

Vad jag tycker!

Precis lika goda som ostbollarna OLW har i sitt stall!
De packar bra med smak

Mindre feta än traditionella ostbollar/bågar/krokar

Frasiga

Fiberrika, vet inte om jag eftersträvar de när jag äter snax, men okej då!

Går att stoppa in flera åt gången i käften, å de vill man!

Bra att de tom är veganska, kul för snaxande veganer. De är inte bortskämda med nyheter då de flesta och mesta kommer i sour cream plus krydda. Men nu har drakarna OLW och Estrella vaknat upp ur sin sömn. Å gärna veganska för mig om de smakar så här bra! Hoppas på fler smaker!

Minus

Lite för små kulor!
Alldeles för liten påse!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.