Doft och smak

Steaksandwich på rester ver 1.0

| Inga kommentarer

Steaksandwich på rester version 1.0  Nu va jag duktig! Måste bli bättre på att ta till vara och göra nya ”rätter” på sånt som finns i kylen. Slänger faktiskt en del mat, de gör vi nog alla mer eller mindre. Själv ska jag försöka bättra mig. Så idag knåpa jag ihop en brunch sandwich med entrecote från igår.

Du behöver följande för att göra  min steaksandwich

franskbröd
tomat
gurka
ost
entrecote
majonnäs
salt och svartpeppar
salladsblad
lite bbqsås, jag körde med rökiga Stubbs

Skiva några skivor gurka & tomat. Hyvla ett par ostskivor av smakrik ost. Preppa så allt är klart att bygga ihop! Värm upp en grillpanna och grilla franskbröden så de får lagoma grillränder, så där resturang snyggt! Då var de dags att stapla ingredienserna, bre på rikligt med majonnäs och lägg sedan på ost, gurka och tomat. Värm upp köttet försiktig, pensla på lite bbqsås. Låt de bli varmt. Just innan montering, tranchera köttet och om du vill kan du toppa din kötthög med lite xtra bbqsås! Jag ville de! Montera sedan brödskiva nummer 2 – locket alltså! Stick en tandpetare modell BIG eller ”grillpinne” genom din maffiga macka, så den håller ihop.

Käka!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.