Doft och smak

Nissin Sobanudlar

| Inga kommentarer

 

Snabb nudlar! Nu tänker ni på de dära tråkiga påsarna som man kan köpa på stormarknader, ja en hel hoper för en tjuga. Men så smakar inte Nissins Soba nudlar tycker jag. Visst de är samma företag som ger oss de andra snabbnudlarna och även dessa är snabbnudlar så den enda arbetsinsats du behöver göra är att koka upp vatten, slå vattnet över nudlarna, vänta ca 3 minuter. Du tillreder allt i förpackningen nudlarna kommer i, locket fungerar som en liten sil, när du ska hälla av vattnet. Sen klipper man upp en kryddpåse och en påse Yakisoba sojasås att slå över sina avslagna nudlar röra runt och sen så är de klart!

Den sort jag testade va chili och den va inte fegt kryddad, men inte heller  överkryddad. Men man ska gilla stark mat om man väljer just chili. De va även någon torkad räka i, men de va så små så de kunde de ha skippat. Sen finns det en klassisk sort oxå och den är de biffsmak på. Lite tjockare nudlar i denna Soba cup än de andra vanliga ni vet, så de är oxå ett plus!

Enkelt och kan funka som en lunch om du har något mer till tex ett bröd eller en frukt. Jag själv säger lättlunch! Kostar ca 20 kronor och jag köpte min på ICA Maxi, Umeå. Kommer köpa hem fler, bra å finn i skafferiet! SOBA är de Japanska namnet för bovete så nu vet ni det!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.