Doft och smak

Grandins utvalda

| Inga kommentarer

Hängde runt lite på Nolia mässan ja hela två gånger iår, jo jag hade turen att få gratisbiljetter! Lycko mig! Såklart va mathallen och mopedtältet de mest intressanta på mässan! Men nu är det här en matblogg och inte en mopedblogg, så jag kör vidare med mat. Många säljare säljer samma lika korvar en till de priset och en annan för de. Jo givet köpte jag ju korv och lite annat kött, men de blir inget blogginlägg på de! Men när jag väl gick runt där så fastnade min blick på tre skålar med sås som man fick provsmaka! Å de gjorde jag ju såklart!

Grandin själv stod och demade såser ur sitt sortiment och på mässan hade han även en ihopsatt bbqlåda som kostade mig 150 kronor och då fick jag alla tre såser, bbqkrydda och en rejäl påse med rökspån. Allt för en lyckad grillkväll, å de blev det! Bjöd familjen på grillat och alla uppskattade såserna väldigt mycket. Min favorit blev äppelsalsa med rökt chili, fantastiskt god! (drickbar) Grandin tipsa mig om å göra salladsdressing och lite sånt på dem. Den mörka bbq-såsen valde jag att pensla på majskolvarna och köttet när de nästan va färdiggrillat. Riktigt bra, men du ska gilla sött! Skulle säga en typisk bbqsås! Passar nog utmärkt till ribs, något jag faktiskt inte grillat i sommar, det måste de bli ändring på! Mango Jalapeno glazen ska jag köra när jag grillar kycklingspett nästa sväng. Kommer garanterat rocka!

En preppbild, upplagt och färdigt att grillas, förstärkte bbq:n med lite cajunkrydda ifrån Ankerkraut.

 

 En grillbricka med extra allt. Sötpommes med hyvlad ost, två av Grandins såser, picklad rödlök och en stor bit kött! Den vita cremen ni ser i badkaret kommer de ett särskilt blogginlägg på nästagång det ska grillas eller käkas tapas! Håll ut!

 

Kika in på Grandins hemsida för mer produkter och de har även ett sånt där koncept där ni som idrottsklubb eller förening kan sälja hans produkter och tjäna en slant, mer om de på Grandins hemsida!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.