Doft och smak

Glögg test 2011

| 2 kommentarer

Jag hade ju sagt till mig själv att jag inte skulle fylla min matblogg med en massa julrecept å sånt. Men det verkar va något jag inte kan hålla! Först ut va kanelkakor och sen pepparkakor med annorlunda topping och nu senast saffransdrömmar och nu ett glöggtest! Är ju inte så himla för glögg egentligen. Men nu va jag tvungen att testa för denna kommer från Kullamust bryggeri och de gör ju larvigt god äppelmust!

Den Vita Äppleglöggen innehåller äpplemust från Svenska äpplen och ska ha inslag av vit druva, citrus, kanel och vanilj, ingefära och kryddnejlika. 0% alkohol

Den Röda Äppleglöggen innehåller äpplemust från Svenska äpplen, kanel och röd druva samt vanilj, ingefära och kryddnejlika även denna med 0% alkohol.

Till provningen serverades pepparkakor och lussebullar men uteslöt mandeln pga allergi

Så hur smakade glöggen?

Båda va jättegoda tycker jag. Lite delade meningar om vem som va bäst! Ha ha ha jag säger testa båda! Den vita blev nog en favorit hos oss, kanske för att vi provade den först! Själv tycker jag inte den smakade så mycket glögg. Den röda äppleglöggen tycker jag kändes mer glöggig, kanske bara för att den va röd.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.