Doft och smak

Pistonhead Plastic Fantastic

| 2 kommentarer

Öl och jag som inte ens gillar öl! Men vad gör man inte för sina bloggläsare. Vet ej om den är ny eller ej. Jag erkänner jag gick på flaskans look! Kolla in va fräck den är! Lite hårdrockig tycker jag! Pistonhead Plastic Fantastic. Flaskan är i plast och den kan studsa i backen utan att gå sönder och den är pantbar och sa jag att den är riktigt fräck.  De här är en öl som de själva (Spendrups) säger: en down to earth lager och vem är jag att säga emot!

 

Psst när man öppnar flaskan så luktar de såklart öl…men de luktar så mycket öl (för mycket). Jag fixar Budweiser, Sol och Miller! Ja jag vet att vissa därute inte vill kalla de för öl! Nu smuttade jag bara en sipp. Men personen som drack den till middagen här sa den smaka bara bra! Den är brygd med en klassisk blandning av vetemalt, cascade (Amerikansk humle) samt amarillo humle. Pistonhead har 5 sorter i sitt stall! Några på flaska och några på burk.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.