Doft och smak

Växter till köket från Hällnäs handelsträdgård

| Inga kommentarer

Hade ju tänkt köpa mig ett växthus iår, men tror de får va tills nästa år. Lite sent ute nu och 5000 kronor är ganska så mycket pengar. Så de kommer bli lite odling i min pallkrage, ev köper jag en pallkrage till. Va runt med mor & far på både K-Rauta, Plantagen och hamnade sist på Teg hos Blomstertorget, bredavid ICA Supermarket. De säljer mycket uppodlade kryddväxter och blommor från Hällnäs.

 

Självklart klart stega jag in i tältet där de har kryddväxter. Där fanns de massor av trevliga kryddor.  Jag köpte på mig uppodlad sallats mix från Hällnäs, 6 olika salladssorter.

 

och ett gäng  ja 6 stycken häftiga ätbara blommor! Håller jag bara dem vid liv, så kommer de nog pryda några tallrikar framöver. Jag betalade 69 kronor styck om jag inte minns helt fel.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.