Doft och smak

Godistokig och diabetiker

| 3 kommentarer

Jepp ni läste rätt! Jag är godistokig och numera även diabetiker! Hur ska de här gå!?! Är ingen fruktstunds mänska. Nä en välfylld godisskål på bordet är de bästa som finns! Medans jag låg inne testade jag lite godis med blandad kvalite. Köpte winegums och de hade ingen smak och de var som att tugga på gummi. Jättetråkiga! Provade en saltlakrits från Finland, som jag kommer blogga om en annan gång som va riktigt god. Surfade runt en hel del och hittade tillslut Ryfors godislager. De har rätt mycket sockerfritt godis. De har choklad som är sötad med Stevia och de jag gick igång på! Saltlakrits, sötad med Maltitol. Maltitol är en sockeralkohol. Men som inte påverkar ens blodsocker nämnvärt. Vad som ska sägas! Man bör inte frossa detta godis! Då man lätt får väderspänning och känsla att vilja stiga till väders! Tänk luftballong! Sen kan även godiset ha laxerande effekt, om du käkar för mycket! Kan själv tycka de är bra. Då kan jag inte mata på som förut!

Liten låda

Liten låda trevlig låda!

Jag beställde och jag kommer lätt beställa igen! Jag beställde salta funnykids, salta tärningar, salmiak nappar, hallon – lakrits skallar och krokodiler! Å nu såg jag vad jag missade att beställa sist! Colaflaskor!

Låda med gotta!

Låda med gotta!

Saltlakritsen smaka så sjukt bra! Riktigt saltlakrits, salt och gott. Precis som gotta ska smaka! Å de små hallon-lakrits skallarna, du känner ingen skillnad på dem och på de med vanligt socker i! Så bra! Krokodilerna tycker jag va lama i smaken, de köper jag inte igen! Men kan nog inte beskriva hur glad jag blev då jag hittade Ryfors godislager! Bra utbud och jisses, godiset är verkligen superfärskt! De packar när du beställer! Så att man ska få så färskt godis hem som möjligt! Bra service och hekto-påsarna är även märkta med innehåll och en dekal som de står sockerfritt på!

Syns det att jag digga lakrits?

Visst ser de gott ut? Kan verkligen rekommendera att handla ifrån Ryfors godislager om du har sugarcravings/sweet tooth som jag!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.