Doft och smak

Saltlakritsglass från Alvestaglass

| Inga kommentarer

Så king! En glass sötad med Stevia å dessutom med smak av ordentlig saltlakrits! Im in heaven! Ska jag gnälla så kan jag tycka glassen känns lite tunn om man jämför med vanlig gräddglass. Men shut up på mig…de här är ingen vanlig glass. De här är bra! Å ännu bättre blev de med hallon till! Läckert! Hoppas bara Ica Maxi i Umeå fortsätter att ha den hemma! Har även testat vanilj, helt okej men denna är ljusår bättre!

Saltlakritsglass de går jag igång på!

Dessutom borde den uppskattas av fler än LCHF:are & diabetiker, då glassen är gjord på laktosfri grädde & laktosfri mjölk! Både en diabetesglass och en glass för de med känsliga magar och för LCHF:are! De har gjort allt rätt! Tummen upp för Alvesta glass!

Saltlakritsglass med hallon

Så här serverade jag min glasskula, med hallon! Fräscht!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.