Doft och smak

Kullamust Premium Cox Orange

| Inga kommentarer

Så då va de dags att testa en för mig ny äppelmust, Kullamust Premium, den finns att köpa på Systembolaget och har artikelnummer 90644 och den är helt fri från alkohol.  Varan ingår i Systemebolagets  tillfälliga sortiment. God iskall en varm sommardag, men vet inte om must riktigt passar som dryck till en middag. Tänker mer på romantisk piknick eller till en brunch. Musten är gjord på äppelsorten Cox Orange, studera flaskans etikett om ni vill veta mer, den är väldigt fint utformad och modern för att inte säga informativ! Kul!

Must

Drycken är helt ren och klar med tydlig äppelsmak. Rätt söt, mitt blodsocker lär inte gilla att jag dricker ett glas, men va tvungen att testa den då jag köpt den. God men kanske inge just godare än deras andra must (ar) jag testat. Tycker de vanliga Kullamusten smakr mer och är godare trots att detta va en Kullamust Premium.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.