Doft och smak

Tulip Slow Cooked Spareribs – Barbeque –

| 4 kommentarer

Det blir ett kort inlägg ikväll. Tulip har släppt några sommar nyheter som går under namnet Slow Cooked och i den serien lanseras slow cooked – pulled pork, slow cooked Spareribs – Barbeque och slow cooked – grillfile. Jag har redan testat pulled pork, de gjorde jag från scratch förra året så babyback ribs kändes mest lockande att testa där de låg i sin kartong. Färdiga bara att köra i ugnen i ca 20 minuter och med i lådan medföljer även en påse med marinad, de strök jag på före och efter uppvärmningen. Jag ger ribsen helt klart godkänt!

Här följer en bild kavalkad, dels på förpackningen och ribsen!

Tulips slow cooked ribs

Innehållet i asken

Färdiga ribs

ribs ribs ribs ribs ribs

 

Saftiga ribs med tillbehör

Slow food blev med Tulips Slow Cooked ribs ikväll riktig snabbmat! Men god! Jag tycker verkligen ribsen va mer än okej och marinaden som hänger med i kartongen va oxå bra! Kanske inte så smart att bara käka ribs och lite potatissallad. För de är ju inte så mycket kött på de små ribsen. Skulle lätt kunna sluka allt innehåll i lådan!  Minns ej vad jag betalade för asken med ribs. Hittade ribsen på Konsum, Holmsund men du finner nog dem lite här och där!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.