Doft och smak

Äntligen! Lékué armerad bakplåtsduk

| Inga kommentarer

Säger som Gert Fylking – Äntligen!

En armerad bakplåtsduk i 100%  platinumsilikon för oss icke proffs. Visst man har kunnat beställa ”Silpat” mattor förr, med risk att de va för stora för våra hemma ugnar/plåtar. Tefal har även någon ”matta” (går inte att jämföra) men de gilla jag inte alls! Nu fick jag ta på en sjysst Lékué via Ninas mat för 178 kronor och då slog jag till på en, på direkten! Å fler lär de bli! Har testat den i helgen & den funkade kanon! Passade min ugnsplåt perfekt. Måttet på mattan är: 30 x 40 cm Den här mattan är tunn men ”armerad” inuti, ser ba bra ut! En stilig matta! De är tåliga från -60 upp till +220 grader, tål att diskas i diskmaskin & du kan rulla ihop den om du inte använder den på ett tag, du får dock inte vika den, för då tar den skada. Du får heller inte använda vassa redskap på den och inte använda grillelementet i ugnen, för då smälter nog mattan. Funkar även finfint att baka ut på! 10 års garanti!

Ba å köp säger jag!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.