Doft och smak

Zig Zag

| 3 kommentarer

Minns ni dem? Zig Zag tablettasken, fylld med sega mint tuggisar. Med stark god mint smak. Precis som jag minns dem från när jag va liten. Minns även när man köpte lösviktsgodis och kioskbiträdet räknade för varje karamell man ville ha…inga vågar och de va små påsar då. Påsar med färgade bubblor på om jag inte minns fel. Sen kunde man även köpa ett visst tuggummi och då fick man fräcka tatueringar med på köpet, de va grejer de!

De smakar precis som när jag va liten, men de har ju designat om asken!? Lite synd tycker jag allt. Som jag minns asken, va den knall röd med vit text!? Då var det Malaco som gjorde dem. Nu är det Sockerbageriet, därav den nya designen. Kan man bortse från askdesignen så är de nostalgiskt att tugga i sig dessa mintpastiller.
Asken hittade jag på Marias Blommar på Norrlands Universitets Sjukhus och den kostade 15 kronor.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.