Doft och smak

Lammribs från Grillfadern

| Inga kommentarer

Förra året köpte jag och testade alla produkter från Grillfadern/Jojjen. I år så har de utökat sin arsenal med lammribs Provencale och Spareribs Spicy Hot Chili, som faktiskt va rejält kryddade! Alla produkter som jag testat från Grillfadern/Jojjen har vart väldigt bra kryddade, inge mes här inte! Köttet är väldigt saftigt & smakrikt. Du behöver inte krydda på!

 

Svenskt kött, utan E nummer samt sous-vide kokt och med bra kryddning! Bara att värma dem i ugnen eller värma dem på grillen!

 

Nu när jag sitter här och skriver, så sprider de sig sjukt god lukt från köket, hela lägenheten doftar lätt av de ugnsvärmda lammspjällen! Nu ska jag käka och nästa gång ni handlar, köp med er hem och testa  Grillfaderns spjäll vettja!

Lite fakta om Jojjen

Jojjen AB grundades 1898 av Georg Andersson. Fram till slutet av 1970-talet ägdes och drevs Jojjen AB av familjen Andersson, som då sålde charkvaror och delikatesser i lösvikt över disk på Stora Trädgårdsgatan i Västervik. Om du vill läsa mer om deras historia och deras produktion, kika då in på deras hemsida

Du hittar Jojjens produkter på ICA, Coop och Willys iaf häruppe i Norr!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.