Doft och smak

Lilla Lena från Herbaria

| 2 kommentarer

Lilla Lena en efterättskrydda från Herbaria. Rubinrött socker kryddat med hibiskusblommor, citrongranulat, blåbärsflingor, hallongranulat, kanel, vanilj! Bara goa saker! Jag har nu testat Lilla Lena. Jag smaksatte min första glass med 1 matsked Lilla Lena. Riktigt god glass blev de! Men ni får varken recept eller bild på glassen…den blev inte helt hundra! Min glass alltså! Smaken på kryddan är klockren en riktig whoaw! Mycket bra! Man blir löjligt glad! Både söt och sur, lite besk! Så ni som gillar att baka, göra efterätter, cupcakes eller makrons se hit! Köp en Lilla Lena från Ninasmat och handlar ni, så uppge rabattkoden DOFTOCHSMAK så får ni – 10 % på ordern Gäller på allt i deras trevliga webbutik!

 

Jag har några ideer som kan bli riktigt bra! Jag ska frosta kanten på mitt drinksglas i sommar med Lilla Lena. Ska göra mer glass! Baka ”sockerkringlor” och doppa kakan i Lilla Lena. Sockerkaka med Lilla Lena florsockerspegel mm. Jag köpte en burk åt min moster som heter just Lena, de tyckte jag va lite kul! Hoppas hon gillar den! Så känner ni någon Lena, in och köp en burk!

 

Å som vanligt kommer kryddorna från kontrollerade ekologiska odlingar, ba en sån sak!

2 kommentarer

  1. Pingback: Han e för go, lika go som Lilla Lena

  2. Pingback: Lilla Lena får bra betyg – läcker att frosta drinkglaset med

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.