Doft och smak

Fentimans Curiosity Cola

| 2 kommentarer

Där sprack 4 veckor inte dricka läsk! Men vad gör jag inte för er mina läsare! Ho ho ho! Hittade denna knubbiga flaska a 275 ml på DUÅ i Umeå. Fentimans är ett gammalt märke som funnits med ett bra tag, ända sedan 1905. Denna cola kommer heller inte från USA utan den kommer från England! Med den här colan vill Fentimans bjuda oss på en riktig cola! Som colan smakade förr i tiden, då den bryggdes av apotekare och såldes som hälsodryck! Fan jag vill att cola återigen ska klassas som hälsodryck. Oj vad jag skulle va sund!

På flaskan uppmanar de en att vända den uppochned innan man skruvar av korken. Säkert för att smakerna med tiden på butikshyllorna sjunker till botten. Den är botaniskt brygd vad de nu menar med de? Den smakar lite jul, blanda cola och must och dra i ingefära. En lite vuxnare cola! Någon skrev på något forum att den smaka lite som GB:s Iglo glass…de ligger något i det. Hälsodrycken urmph Fentiman colan smakar gott och är givet köp om ni hittar den och gillar cola. Jag dricker ju inte längre varken CocaCola eller Pepsi…men fuskdricker andra colasorter! De är okej va? Lura mig själv nä nä nä! Inte jag inte!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.