Doft och smak

Lékué islåda

| Inga kommentarer

Vill ni som jag ha sjyssta isbitar?

Visst de vore ju fräckt att ha en stor isklump & en ishacka hemma precis som Sharons Stones vixen i Basic Instinct hade. Att få hacka eller mejsla loss is!

Nu har jag iallafall fått händerna på  Spanska Lékué islåda. Den gjuter fyrkantiga råsnygga isbitar! Look no further om ni vill ha sjyssta iskuber säger jag ba! Funkar precis som vanliga islådor. Fyll på vatten till markeringen och snäpp på locket. Locket gör ju såklart att  de blir kuber, men man slipper ochså onödigt spill med vatten i frysen. För hur många gånger har ni inte spillt ut vatten när ni ska ställa in islåda i frysen? De följer även med ett inspirationshäfte i lådan. Eller va noga och frys in ett bär eller kanske ett citronmelissblad i varje kub? Ni finner den hos Ninasmat och du uppge koden DOFT&SMAK när ni handlar, så får ni – 10% på de ni handlar! Gäller alla varor i butiken!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.