Doft och smak

Blairs Queso – en burk med semiflytande tortyr!

| 1 kommentar

Blairs är kända att leverera starka såser! Rejält starka såser med döskalleprydda flaskor. Jag köpte fel flaska en gång och köpte deras näst starkaste och höll ju på att trilla bort i pinn av styrkan. En kompis från Afrika tyckte den va mumsig!!! Hon hade inga alls problem med styrkan. Hon fick hela flaskan med sig hem. Nu till Blair Queso – ostdip!

Vad sägs att öppna en burk semiflytande tortyr!? På burken står de XXX hot! Nu borde ju varningsklockan ha ringt! Men inte då! Oj vilken punch den här ostdippen skänker en. Jag och en kompis testade lite äkta Mexicanska tortillachips kryddade med Habanero och tortillachipsen va jättegoda, inte alls farligt starka, trots att de är kryddade med Habanero.

Vad säger du Lars, visst ska vi öppna och testa Blairs Queso? Luktar otroligt mycket cheddarost och chili…burken innehåller Chipotle i Adobo, Pimentos och Jalapenos samt Serrano-chilis! Lars va först ut och sa den är stark! Jag dippade rejält och tugga i mig ett chips åjag ba! Inte så farligt, så jag tar ett tortillachips till och den här gången gör jag en djupdykning i ostdippen, säkert en matsked scoopa jag upp på chipset. Lars bara kika på mig! Å hjälp! OMG! Där komme käftsmällen! Det gör ont i munnen! Undra vad magen kommer att säga? De här är ju insane! Varför? Kan man ångra sin glupskhet!? Vet man inte ska dricka vatten, men de gjorde jag ändå! Sedan drack jag rejält med mjölk på de! Flera glas. Va tvungen att lämna bordet för att hämta papper och torka hela min rakade skalle, för de fullkomligen sprutade svett ur varje por! Nu en timme senare eller två så lackar jag svett fortfarande!

Användbar till mycket sägs de!? Ställer mig tvivlande till det, tills jag läste på nätet att man kan späda ut den! 1 del ostdipp och 3 delar majonnäs. Nu tycker säkert vissa chiliheadz att man ju förstör dippen, men de skitar jag i! Då kanske den kan ätas mer normalt. Kommer nog inte käka så värst mycket av denna dip! Men kul att ha testat den, va det iallafall. Jag säger bara en sak, se till att ha fil eller yoghurt och bröd hemma. Något att dämpa hettan med.

Kom ihåg att jag varnade er! Inköpt hos Extremefood och nog va den ganska så xxxtreme tycker jag! God? Absolut inte! På tok för stark för mig!

En kommentar

  1. Pingback: Blairs Death Rain – Ancho Chili Cheeseburger | Doft och smak

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.