Doft och smak

Helgens svin – Ja så kan de gå!

| Inga kommentarer

I helgen som va hade jag besök av gäster. De va ganska shååigt i köket, ugnen igång, alla plattor på! Så de va mycket hett i mitt lilla kök = mycket stekos! Jag fick värsta astma-påslaget! Va tvungen att lämna in handduken! Cant stand the heat – Get out of the kitchen! Fan sicket nederlag! Fick överlåta de sista av matlagningen till en av mina gäster. Lars styrde upp och allt blev bara bra, även om vi tyckte att svinet va väldigt grovt på någe sätt…som kotlett. Nu minns jag inte ens vad de var för detalj på vildsvinet vi åt…smakade som kotlett men de va de absolut inte.

Till svinet hade vi ett delikat mos eller mer ett stomp och mångtimsbakade körbärstomater samt trattkantarell stuvning, ja de slog väl lite slint i skalln när jag planerade för middagen! Det hade vart godare med en rödvinssås än stuvning. Hade hursom ingen matlust och har ingen än! Men maten åts iaf med glad apit av gästerna och de är huvudsaken!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.