Doft och smak

Glögg

| Inga kommentarer

Nyhet för iår!
Glögg med smak av hallon lakritsskalle. Tjusig flaska med trevlig etikett som utlovar de vanliga smakerna på sin glögg såsom kanel, kardemumma,  ingefära, pomerans och kryddnejlika, men nyheten för iår är att de har smaksatt den med hallon lakritsskalle! Saturnus är företag sedan 1893 som tillverkar olika drycker såsom glögg, olika essenser, drink mixers mm

Läckert! Smart drag Saturnus. För de är ju verkligen inne med lakrits iår! Den här glöggen kommer säkerligen sälja bra. Jag är inte så förtjust i glögg annars, men den här va söt och god med tydliga glögg smaker och sen smyger smaken från hallonlakritsskallen in och den smaken gör verkligen in bort sig . Tänk lite flytande godis. Köper nog hem någon till flaska. Gillar ni smaken av hallonlakritsskalle, så är denna ett givet köp! Ni finner dem i er välsorterade matbutik. Alkoholfri!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.