Doft och smak

Friterad torskrygg med klös!

| 6 kommentarer

Hade mos kvar i kylen, hade först bara tänkt saltbaka en bit torsk och inte blogga något alls idag. Men så kom jag på mig! Gu va trist! Så jag mortlade 3 chips från Blair. De ur den svarta påsen, jo de är bra tryck i dem. Blandade dem sedan med vetemjöl, glömde tyvärr Panko som jag åxå egentligen skulle ha haft med. Säger nästa gång så blir de med Pankoströssel oxå för att va till den där fräna krispet man får när man använder det Japanska super ströbrödet, Panko!

Så jag tog den tinade fiskbiten och doppade den först i vetemjöl, sedan fick den bada i äggvisp och efter det ner i det Blairs kryddade mjölet. Värmde enkelt upp fritösen till 170 grader, som brukar va lagom för fisk. Värmde sedan upp mitt mos och droppade försiktigt ned min nu Blairkryddade torskrygg i fritösen.

Efter några minuter tog jag upp den och lät den ligga och droppa av lite på ett hushållspapper!

Ja boys and girls, här ska laboreras mera för de här va gott. Vill man ha de rejält hot så kan man ju mortla fler chips! Enkelt! Nästa gång ska jag även ha lite sallad till.

Kul och annorlunda torsk!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.