Doft och smak

Varm choklad på pinne

| Inga kommentarer

Fick för bra längesedan en kopp choklad på en pinne av min mor, den har stått i köksskåpet och lurat. Såpass länge så vi glömt vart hon köpte den! Men de finns liknande chokladpinnar att på Kahls, med de kommer de med en liten pipett innehållades tex rom eller whisky.

Hetta upp mjölk.

Dra bort plasten från chokladen.

Ställ i mugg och slå på den heta mjölken. Rör om, å du får röra ganska länge för att den skall bli helt upplöst.

Väldigt trevlig choklad blev de tillslut när man hade rört klart. Krämig och lite tjock inte som varm Oboy mer som perfekt smält choklad som du kan dricka! Men någon smak av Irish Cream kände jag inte direkt. Kanske den fått stå för länge i mitt köksskåp? Just denna chokladpinne kommer från Holland, från företaget  Spoonful of Chocolate

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.