Doft och smak

Jaume Serra Brut Nature

| Inga kommentarer

Budgetbubbel som smaka väldigt bra till helgen skaldjursfrosseri! Vi drack Spansk cava och den heter Jaume Serra Brut Nature och produceras av J.Garcia Carrion. Ljusgul ton på drycken och cavan är gjord på druvorna Macabeo, Parellada och Xarel-lo. Be mig inte uttala den sistnämda!

Flaskan kostar 60 kronor på Systembolaget.

 

Har varunummer 7884. Smakade bra och va den var lättdrucken å fräsch! Inte alls som jag trott. Att cavan skulle dra åt de strama syrliga hållet. Är ju helt novis då de gäller att skriva om vin, öl och nu om cava! Så jag säger så här! Vi drack lätt upp flaskan (750 ml) och den passade utmärkt till helgens skaldjursfrosseri.

Å med ett pris på 60 kronor så kan man verkligen unna sig lite lyx. Kostar ju inte mer än en vanliga vinare å då kan jag även tillägga att jag heller dricker cava!
Kommer köpas igen!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.