Doft och smak

| Inga kommentarer

Nu firar de på andra sidan bron i Danmark 10 år. Nä jag talar såklart inte om bron utan om framgångssagan om den förmodligen bästa lakritsen i världen. Iallafall min favoritproducente av lyx lakrits 10 år företaget heter Bulow såklart!

Så här ser jubileumsburken ut! Finns även som lakritsstång fast då bara ren lakrits utan vare sig choklad eller lakritspulver på.

Jubileums lakritsen är en söt lakrits som är kokad i öppen gryta i upp till 4 timmar. Det ger en lakrits som har en väldigt kolaaktig konsistens och mycket koncentrerad smak.
I kulans mitt söt lakrits som omsluts av choklad och som sist är rullad i salmiakpulver. Brukar ju inte va fan of sötlakrits. Är mer en saltlakrits snubbe! Tips använd koden doftochsmak hos Ninasmat när ni ska handla så får ni 10% avdrag på er order. Bra va! Gäller året ut! Å som vanligt hintar jag om Johan Bulows no 5 – tranbär chili! Lätt bäst!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.