Doft och smak

Baconaise

| Inga kommentarer

Check it out! Baconaise!

Baconaise från USA, av J&D. Firman som har Everything should taste like bacon, som sin slogan!

En majonnäs med baconsmak! Kan de va något undrar ni? YES! Hell yeah! Riktigt riktigt god. Kör den som spread på en mjukmacka, bygg på med ost, gurka och tomater, strimlad grillad kyckling! Svingott! Finns även torra kryddor från J&D. Min favorit är malt salt. Tänk er salta vinägerchips…så smakar kryddan. Ska göra egen fish and chips & ösa på detta läckra maltsalt ovanpå stripsen. Sen va inte Baconsaltet heller helt fel. Jalapèno baconsaltet lite hottare för er som gillar lite riv. Jag gjorde varma mackor kryddade med baconsalt, som blev sjukt goda!

Här ska laboreras!

Du hittar produkterna hos de trevliga ”killarna” på ExtremeFood 

Surfa iväg nu & shoppa!

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.