Doft och smak

Salt lakrits med finess part 2

| Inga kommentarer

Köpte på mig mer lakrits från Johan Bülow! Både salt & söt. Men de får hamna under samma inlägg. Måste ju bara testa 2011 limited med en smak av hallon samt nummer B med passionsfruktssmak. Sen sist ut i detta lilla test är nummer 2 Johan Bülows saltlakrits.

Men vi börjar med 2011 med smak av hallon. Absolut en julgodis att ställa fram, de är fina ”små” kulor i glittrigt silver, under silverskalet är det choklad & innanför de lakrits. De är så snygga så man vill nästan inte äta upp dem! Att de är något syrligt fruktigt i dem känner man helt klart. Men någon stark hallonsmak är det ju inte att tala om. Iofs skulle de väl inte va som en Fifty Fifty klubba (jag hade väntat mig en sån smak explosion)

Johan Bülows passionfrukt nr B, goda men 2011:an är godare tycker jag! Stora gula kulor som smakade mycket! Lite för mycket rent av! Äsch vad jag klagar.

Sist men inte minst, purfärsk saltlakrits. Saltlakrits är ju helt klart min favorit! Mjuka och lagomt tuggmotstånd i dem. Bra salt smak, men om du står och väljer mellan dessa eller Super Salty från Lakritsfabriken i Ramslösa finns enligt mig inget att fundera på. Heja Lakritsfabriken!

Jag köpte dessa från Ninasmat

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.