Doft och smak

Falcon Julmumma 2011

| 2 kommentarer

Fick en flaska mumma av en arbetskompis, tack Kjell! Det va årets julmumma från Falcon vol 5,2 % 50 cl Ska jag va allvarlig så kan jag inte rättvist betygsätta den eftersom jag inte gillar öl. Vars börjar vi? Den luktar öl och den smakar som en korsning mellan öl och julmust. Fin färg, bra skum å mycket humlebeska, ja som många öl smakar tycker jag. Ska jag dricka öl då väljer jag någon ljus sort som Miller eller Corona eller Bud. Annars hoppar jag gärna över öl. Så står de mellan mumma och must så väljer jag alla gånger must. Men de är ju jag! Jag tycker dock att de som gillar öl/mumma ska testa den här iskall till julmaten, de kommer nog tycka den är en höjdare!

Så här skriver de själva om Julmumman: Familjen Skantzes egen julmumma. Brun, stark och mustig. Den härliga doften av julkryddor utlovar en smakupplevelse utöver det vanliga. Passar utmärkt till julbordet eller som alternativ till öl, glögg eller julmust.

Beska: Liten
Färg: Mörkbrun
Smak: Rund och fyllig med mild beska i eftersmaken
Ingredienser: Malt, humle, jäst och vatten
Hållbarhet: 7 månader

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.