Doft och smak

Chips från down under!

| 1 kommentar

Å inte vilka som helst! Oj fick chips i julklapp! En av mina favoritsorter och dessutom är de inflygna! De kom ändå från down under, Australien! Snacka om sjysst! Syster och hennes familj köpte med sig en påse med chips från Australien när de kom därifrån sist, 2010. En liten påse från en chipstillverkare som heter Red Rock Deli, kan bara säga att den gick åt i ett nafs! Smaken va Lime & Black Pepper. Trodde faktiskt inte att jag skulle få smaka dem igen! Men syster & hennes familj känner en Aussie vid namn Craig Brennan och han hade fixat dem, så att de kunde ge mig en påse i julklapp. Så Craig har rännt runt i Melbourne och letat upp rätt sort och skickat dem ändå från Australien! Inte illa ! Gissa om jag blev superöveraskad när jag öppnade paketet! Chipsen kommer från ett företag som heter Red Rock Deli. Just den här sorten chips smakar rikligt med svartpeppar och lime och en liten gnutta vitpeppar. Det är fräscha smaker inte som man är van vid! Om de är nyttigare än vanliga inhemska Svenska chips skulle jag väl inte tro! Men destå roligare är de i sin smak! Potatischipsen från Red Rock Deli är av den tunna sorten och de innhåller bara naturliga smaker, naturliga färger och inget tillsatt MSG, friteras i solrosolja. Vad sägs om deras andra smakombinationer de marknadsför! Sweet Chili Sourcream, Grilled Chorizo & Caramalized Onions, Vintage Cheddar & Red Onion, Parmesan, Chili and Basil, Honey Soy Chicken, Dijon Mustard and Honey och Sea Salt Balsamic Vinegar. Idel roliga, spännande, annorlunda chipssmaker! Känns som lyxigare chips, iallafall mer genomtänkta smaker än Sveriges chips! Nu kommer en diss! Kebabdrömmen, men va är de för smak! Ge oss några nya sorter OLW och Estrella, jag tipsar om chevrechips, parmesanchips, rökta bbq chips.

Smaken på dessa Deli-Style Lime & Black Pepper chips är toppen! Så goda att de är svåra att lägga ifrån sig påsen när man väl öppnat den och tagit först potatisflaket och krunchat det emellan sina tänder och nu när de här chipsen rest från andra sidan jordklotet, så skall dessa ätas med andakt! Tack för en kul & god annorlunda julklapp. Krunch mums krunch…

 

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.