Doft och smak

Chips från helvetet!

| 6 kommentarer

Ho ho ho nu är de chips recension igen på Doft & Smak, denna gång testar jag Blairs Death Rain Chips – Buffalo Wings! De här är inget för mesar! Ska erkänna att jag tyckte deras svarta lilla påse Habanero, va tortyr! Varje chips gjorde fasiken ont att äta! Så de chipsen gav jag bort! Men dessa kan man äta några stycken av även om de bränner och de kräver kall dryck eller drycker. De är inga chips man hetsäter utan man nöjer sig med några stycken! De är ganska tjocka krispiga chips, sånna jag gillar, för att dra en liknelse, så liknar de naturchips i själva tugget, men de slutar där! För dessa chips är de drag i! På påsen skriver de att de är medium starka, men jag varnar ändå! De är faktiskt riktigt starka, men de är uthärdliga och jag vill ha fler, trots att de nu lackar lite på pannan!  Gillar man inte starka saker, då ska man hålla sig ifrån dessa chips! De kommer i små påsar om 57 gram och kostar ca 20 kronor, jag fann min påse på ICA Maxi, Umeå. Nu ska jag gå och dricka! Drick gärna mjölk eller ett glas fil, de tar udden av styrkan. Dricker du vatten sägs de att de blir värre. Inget jag känner för att testa!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.