Doft och smak

3 nya chips

| 1 kommentar

Jag brukar ju inte köra flera produkter från olika bolag i samma inlägg, men nu får de bli så ikväll. Känner jag måste ut med de ikväll. De hinner ju bli icke nyheter på butikshyllan. Så nu kör vi! Fick syn på Estrellas nya chips på en kompis Facebooksida. Estrella Loud &  Tasty Cheese Burger Chips! Jag brukar ha pejl på chips hyllan men dessa hade jag missat! Så jag fråga vars han hittat dem! Kvällen slutade med att Peter kom förbi med en påse! Sjysst Peter Heden! Rippade påsen och smakade och de smaka faktiskt lite åt stekhållet, kanske inte skulle ha gissat på just ostburgare men jag hade nog gissat lite åt bacon hållet, inte rökiga eller så men lite köttiga! Nja kanske en dålig beskrivning. Vi är en 7 – 8 stycken som smakat dem och de föll faktiskt inte de flesta på läpparna. Skumma tyckte flertalet av de som testade dem, jag själv är lite kluven. Inga chips som jag kommer springa benen av mig för! Men kul att ha smakat dem. De är dessutom Limited, så de finns bara nu en stund. Okej tycker jag, men inte mer!

 

Estrella igen, denna gång med BBQ chips! Här va de bra kryddat, rejält med bbqsmak. Gillar man inte bbq och lite rökighet som bbq kan smaka! Då skall man hoppa över dessa chips helt å hållet! Själv digga jag dem och kommer säkerligen köpa dem igen. Bra kryddade!

 

Sist men inte minst ut  är OLW:s Ugnsbakat med smak av sourcream & Italian cheese.

Smakar gott, men jag efterlyser ändå en skarpare ostsmak! Skulle gärna se chips kryddade med getost eller någon annan kul ost. Någon ost med karaktär. Kom igen ge oss vuxenchips med vuxna smaker. Å varför skall de vara sourcream på nästan alla chips? Chipsen ser ut som håll i er nu tag jag i, som papper och de ser faktiskt rejält trista ut! Visst de har räfflor som chips brukar ha.  Men de är riktigt goda och de har ca 8% fetthalt och de är inte friterade utan just ugnsbakade! Nyttigare chips som smakar lika bra och vill du va onyttigare, köp en dip. Jag kommer mer och mer köpa ugnsbakade chips när jag blir chipssugen och de blir jag  ju då och då! Mindre påse och lite dyrare men de är de värt!

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.