Doft och smak

Pitabreads stuffed with ”meat fingers”

| 3 kommentarer

Tanken va ju att tävla med med denna maträtt. Fota den snyggt och tävla hos Jamie Magazine. Kul att bli bedömd av fotografer/art director + Jamie Oliver själv! Vad jag läste först ikväll, va att de skulle va på säsongens mat! Tyckte jag hade läst igenom tävlingsreglerna noggrant men tydligen inte tillräckligt. Så kan de gå! Jag e rökt! Ha ha ha inte de jag hade planerat för…tänkte jag hade fixat en trevlig rustik ”snabb” matsrätt. Meatfingers serverad i pitabröd med tillbehör.

Du behöver:

Kött, jag använde ”meat fingers” inköpta på DUÅ. Lågtempade & sliceade
skivade tomater
rödlök eller gul lök, i strimlor/månar
pfeferoni
isbergssallad
gurka

Såsen, en måfå sås!

majonnäs + creme fraiche, salt & svartpeppar och Sriracha för lite hetta! Kör på känn, smaka av!

Handmodell: Jonas Milton!
 

3 kommentarer

  1. Pingback: Pitabreads stuffed with ”meat fingers”

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.