Doft och smak

Toast Skagen, av de som fanns hemma

| 3 kommentarer

Är jag en romantiker!? Bakar bröd i hjärtformar! Håller jag på att få dåndimpen!? Imorgon är de Alla Hjärtans Dag men jag går ut dagen före och levererar min ihopsatta Skagenröra, serverad på små hjärtan! Puttinuttigt av mig! Nu skulle man bara haft ett hjärta att servera de till!!!

Bakade Revolutionsbröd från Cuba, mycket gott att rosta, använde mig av en speciell hjärtformad limptub! Lycka till att hitta den säger jag! Nästa gång packar jag den med lite mer deg så hjärtat framträder ännu mer. Slängde ihop en Toast Skagenröra av de som fanns hemma i frys & kyl. Eftersom detta är ett ”frys & kyl rens receptet” så de är lite på måfå. Ja man kan säga rent att jag drog ihop den på ren känsla!

Hempiska din egen majonnäs! Bra med egen hemmagjord, de som inte går åt. Ner i burk på med lock, förvara i kylen…håller väl en vecka skulle jag tro. Bra till aioli etc etc

De här behöver du till en toast Skagenröra

1 msk hempiskad majjo
1- 2 msk creme fraiche
fryst dill
citronpeppar, bara dofta över
en bunt räkor, som du helst skalar själv, hacka några och spar några hela till garnering
1 halv finhackad rödlök

Rör ihop och servera på smörstekta hjärt franskskivor


 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.