Doft och smak

The Original Adams Rib Rubb

| Inga kommentarer

Adams Rib Rubb! Den är faktiskt finger lickin′ good! Nu är sommarn igång, visst känns de så? Kanske har inte värmen nått oss här uppe i Norrland än, men grilla de gör ju nästan alla.  Så här skriver de själva om sin rubb ”Den ultimata marineringen för barbeque, en mångsidig produkt som kan användas året om, den består av unika kryddor och örter. Ger köttet en mörhet och smakupplevelse utöver de vanliga” Precis som alla andra producenter skriver om sina produkter.

 

Har själv bara hunnit använda den som krydda sist jag grillade, jag strödde på den mot slutet när jag grillade fläskfile sist…smakade faktiskt toppen bra! Så jag kan inte uttala mig om mörande effekt, men att smaken på kryddan är god kan jag gå i god för! Funkar lika bra till fisk och grönt och jag tror dem…den är nämligen finger lickin′ good!  Nu medans jag sitter och skriver blötte jag fingret och stack ned det i påsen bara för att smaka lite rakt av! Har svårt att säga vad de smakar mest av! Innhåller bla vitlök, papaya, röd paprika, lök, brunt socker och rökextrakt för att nämna några.

Nästa gång skall jag marinera köttet med Adams Ribb Rubb! De tipsar på påsen om att gnida in köttet med Rib Rubben och lägga de i en plastpåse och låta de dra i 2-5 timmar, helst över natten.  Eller så gör man deras glaze, recept finns på påsen!

Deras på Ribb Rubb är rätt dryg och räcker till ca  6-8 kg fisk/kött allt enl info på påsen. Inköpt på ICA Maxi i Umeå.

Annars kan man alltid göra egen rubb, här är ett tips om du ska grilla tex pippi Dirty Bird rub

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.