Doft och smak

Mojito fudge från Annie D:s Scottish Confectionary

| Inga kommentarer

Idag va jag in på sjukan igen, passade då på att besöka tjejerna på Maria:s Blommor. Marias är blomsterhandel som har lite mer än bara blommor. De har en hel del kryddor, godis och andra trevliga presenter förutom blommor. Idag köpte jag en strut med Årekonfekt till Farsdag samt en liten påse med mojito fudge som är hemmakokad av Annie D. En skotska som flyttat till Sverige men hon ville behålla något av hennes barndoms minnen vid liv, resultatet ser du här! Hon kokar sin fudge på landet nära Enköping och använder sig av ett familjerecept. Annie har en hel del sorter, vad sägs om fudge med smak av Ardbeg, Laphroaig, Bowmore, Mcallan, lakrits, chili choklad, choklad och coffe.

 

Sprätta påsen och högg mig en bit och de här är verkligen handarbete, ojämna på ett trevlig sätt. De ser verkligen hemgjorda ut och de smakar likt min mammas fudge bara de att min mamma brukar inte blanda ned whisky i sina karameller. En trevlig gå bort present eller varför inte en present till far på farsdag eller kanske rent av till dig själv!  Fudgen smakade mycket gott, alldeles lagom smak av lime och av rom. Gnäll inte nu! Ja jag skriver de! De smakar hemgjort!

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.