Doft och smak

Organic Dark Chocolate with seasalt from the Caribbean

| Inga kommentarer

Fin fin choklad som du bryter dig en bit av och unnar dig till kaffet. Otroligt stark chokladsmak, vi snackar 71% kakaohalt och de känns! Du nöjer dig med en bit för de här är en tung choklad! De här är the real deal! Man känner att den är hur fan ska jag skriva nu då! Att den är rich i sin smak. Chokladen kommer från The Grenada Chocolate Company. Just denna chokladkaka som jag köpte är kryddad med sjösalt från Karibien. Alla ingredienser i denna chokladkaka är organic.

Något jag tänker lyfta fram och de är att de är noga med att skriva ut på omslaget att den är helt fri från nötter! De är enligt mig väldigt ovanligt att se numera! Innehåller heller ingen mjölk! Mycket bra! Å om man gillar miljö så drivs deras maskiner med solenergi. Omslaget till chokladkakan är tryckt på 50%  återvunnet papper och själva färgerna i trycket är växtbaserade.

The Grenada Chocolate Company är ett mindre företag med dels miljötänk samt tänk gentemot kakaobönderna. Alla ska tjäna på detta, inte bara de som tillverkar chokladen!  Inköpt hos Ninasmat och ni som väljer att handla hos Ninasmat får 15% om ni uppger koden doft&smak i kassan hela December ut. Ninas mat har även en kaka med 60% kakaohalt och den innehåller kakao-nibs och en annan som är ren även den har en 71% kakaohalt.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.