Doft och smak

Herrljunga Premium julmust

| Inga kommentarer

Nu har Herrljunga Cider gett sig in i mustvärlden. Bra med fler aktörer som gör must. De kallar sin för Herrljunga Premium julmust. Att ha snygg flaska säljer och denna ser väl trevlig ut? Nu hoppas man ju att de är en premium must som man håller i sin hand och inte bara en ”vanlig” must i snygg förpackning!

Enligt Herrljunga så ska den ha en balanserad kryddning & tydlig enbärssmak och vara extra lagrad. Okej låter bra på pappret. Jag gillar must, ja jag gillar söta mustar.
Visst är de korrekt Svensk grammatik? En must, flera mustar ho ho ho.


Så vad tyckte jag?
Smakade tunt tycker jag. Ingen riktig djup mustsmak och vart tog den utlovade enbärssmaken vägen? Absolut inte dålig,  men hade förväntat mig mer smak på en premium must! Har så svåårt för att såga, men nej Herrljunga någon fler flaska med must från er köper jag inte. Håll er till cider!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.